onsdag 31 oktober 2007

Glödlampor

Suck, vilket skit det här med glödlampor är. Jag har skrivit om detta i en tidigare blogg, men jag kan helt enkelt inte släppa det.
Vem fan kom på att det skulle vara olika socklar på glödlamporna?
Varför kunde man inte bara komma överens, tillverkare och lampnissar gemensamt att nu kör vi en sockelvariant så det slipper bli så besvärligt för våra konsumenter....
Det är ALDRIG den glödlampa man behöver som finns i skåpet, och då finns det ändå en hel del där inne bland alla annan bråte (batterier, plåster, städprylar, proppar, gamla brandvarnare, you name it) Nu gick ena lampan i köket nyss, så nu har vi bara lyse över halva köksbordet.. GAAHH
När jag ändå är inne på det här spåret (ältandet om obetydliga i-lands problem alltså) så kan vi ju ta det här om dammsugarpåsar. SAME SHIT!!! Varför alla olika sorter?
Sen kan vi ju ta upp dom där j-vla propparna oxå, okej jag fattar att det måste vara olika watt eller vad det nu är man har, men det är väl bra drygt när man behöver en grå och bara har gröna hemma. Det här förstår ju inte ni som har moderna säkringsskåp med såna där knappar man snäpper upp bara, jag önskar mig för övrigt ett sånt i julklapp!

Jahapp, det var väl ungefär vad jag hade i huvudet idag, suck tänker ni kanske! bittra människa!
Nä, jag är inte bitter, bara jäkligt sur över att jag kommer få lov att sitta vid fel ände av bordet och dricka frukostkaffet i morgon.

2 kommentarer:

Stolt Mamma sa...

Haha jag håller med!Jäkla skit att alla inte tänker likadant..
Klart du ska läsa en dikt på dopet. Har redan sagt till prällen att du ska det så du måste du =)
Välj en fin dikt, men jag vill inte veta vilken, förens du läser den. Vill höra den första gången när du läser!=)

mamma sa...

"Mamma är lik sin mamma" vem är det som fått skit för att man vill ha sin bestämda plats vid köksbordet. Visst det går att byta plats men det känns inte bra.