onsdag 10 oktober 2007


Oj oj oj! Efter 6 månaders tjatande stod den så äntligen på vår gård...
Pw liten,!!!
drömmen för en liten crosstokig kille. Egentligen heter den inte pw liten, utan yamaha pw50, men Ivars namn var mer klockrent om jag får säga det själv. Det är en pw och den är liten!
Han har väntat så länge så länge. Vi sa att han inte kunde få nån cross innan han slutat med nappen, nästa dag var nappen borta. Då sa vi att han inte kunde få nån cross om han inte kunde cykla utan stödhjul. Ingen match för en målmedveten Ivar, av med stödhjulen bara. Och gissa vår förvåning när det visade sig att han fixade det hur enkelt som helst. (han har faktiskt bara ramlat ordentligt en gång) Snart hade vi inga fler förevändningar att ta till. Vi får åka och prova nån annans pw så får vi se om du kan, sa vi då. (vi trodde nog faktiskt inte att han skulle klara det)
Än en gång fick vi se oss besegrade, klart kille kunde köra... suck. Bara att ge upp!!!
Så igår fick han så äntligen sin älskade cross, och lyckan var total. Det var kärlek vid första ögonkastet. På med alla kläderna och skydden, och så ner och köra direkt bara.
Trodde aldrig mungiporna skulle hitta ner till sitt ursprungsläge igen, han va såååå lycklig och stolt att han nästan svävade.
Lillebror då?
Han går inte sämre lottad ur det hela, han får nämligen köpa storebrors 4hjuling för det saftiga priset av 70 kronor. Det är Ivar som satt prislappen, och han verkar själv ganska nöjd!



Aron får provsitta lite, men absolut inte röra något...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha... kan tänka mig att han är sjukt nöjd. :D Han ser grymt kaxig ut i kläderna.
Får se när min börjar tjata o vill ha såna saker. Hua...

Stolt Mamma sa...

Haha vad söt han är lilla Ivar!Klart han kan åka, han kan ju allt!=)