söndag 14 oktober 2007

Helgen som varit, har faktiskt varit helt ok!
Visst var det väl lite brist på sovmorgnar, och sena kvällar, men i övrigt helt ok.
På fredagen gjorde vi inte så mycket, barnen fick sitt fredagsgodis som vanligt (och som vanligt hamnade det mesta på golvet eller i soffan).
Sen åkte vi hem till syster och smaskade i oss tårta och bullar så det stod härliga till. Chrille fyllde nämligen år i helgen. Barnen levde rövare med sina kusiner, och vi vuxna försökte få i oss kaffet på bästa sätt.... Sen kom vi på att barnen inte fått annat än tårta till kvällsmat, så det blev att ta en snabbtur förbi affären på vägen hem och köpa några fryspizzor...
Mamman i huset lyxade tom till med ett glas vin till Idol senare på kvällen.

Lördagen då? Jo då var det högt tempo, först en snabbvisit hos ivars dagiskompis som fyllde 4, sen till crossbanan för att kolla på Chrille, sen snabbt hem igen för att köra in lite ved. Men det blev inge vedkörning, pappa tyckte det var för kallt. Så istället tog vi en prominix till affären och inhandlade en grillad kyckling till kvällsmat. Sen kom Marcus kompis hit och lyckades slå i Ivar en hel del lögner, bland annat om nån crossbana som ska byggas här hemma i trädgården (?)
Sen kom syster och fam hit och kollade på en film.

Söndag? Arbetsdag i det här hemmet, marcus körde lite ved och jag sydde upp gardiner (precis som på det gamla 1800 talets glada dagar) Blev faktiskt bra med nya gardiner i köket.
Sen kom svärmor hit och passade barnen så att jag kunde gå på promenad med Dorran, Marcus har match. Fasen va skönt det är att gå långt med radion på i mobilen, bara gå och lyssna.
Tyvärr blevdet nog liite för långt idag, va ute över en timme och nu känns benen helt som gummi.

JA det va min helg det, nu är det bara att bita ihop och hålla ut till nästa!!! Den här veckan blir tuff som attan, har länga dagar i säter, är bara ledig torsdagen, och då ska jag plugga.

Det blir inga bilder idag, orkar inte hämta kameran.. hade tänkt lägga ut bilder på gardinerna men det får bli en annan gång.

Dagens visdom:
om jag är jag, och du är du
vem är egentligen oss???

Inga kommentarer: