måndag 29 oktober 2007

Helgen som varit

Ja hörrni, det har varit en mycket händelserik helg.
På fredagen slog vi på stora trumman och tog tag i våra hemska frisyrer. Måste tacka Åsa för tipset, vi tyckte båda att frisören var grymt bra, även om han bara var sjutton år.
Kan för mitt liv inte få ihop hur han lyckats utbilda sig till frisör redan, men det spelar ingen roll. Han var hur bra som helst.
Sen hade vi sällskap till idol av syrran och hennes grabbar. Det va mysigt, vi käkade en massa god mat och drack nåt glas vin. Inte alls tokigt.

På lördagen hade vi bestämt oss för att följa med på Marcus lagfest, men först var vi och kollade på deras match. Som vanligt betyder match att jag får springa efter ivar och aron och se till att dom inte gör ett dödsdyk i stentrapporna i maserhallen. Så jag ser egentligen inte mycket av själva matchen, men det är rätt okej ändå.
Så var det utgång, först förfest hos en lagkompis där det visar sig att jag är den enda tjejen där. Tack och lov är jag ju inte så kvinnlig så jag brukar smälta in bra på såna tillställningar.
Sen bar det alltså av till Bolanche, borlänges finest (hi hi).
Det va helt okej, även om det alltid blir lite halvsegt när man kommer ut.
Som vanligt slutar kvällen tidigt för oss två, eftersom jag brukar bli grymt hungrig runt tolvtiden....

Söndagen sov vi länge.....not. Jag kan ju aldrig stanna isängen längre än till halv åtta så även den här gången var jag uppe före ungarna. Vilket inte var så kul när det visade sig att natten fått en extratimme och klockan i själva verket var halv sju. Det blev en ganska lång dag kan jag säga.

Nu är ni säkert alla mycket nyfikna på mitt hår.... hur blev det egentligen.
LUGG
Där har ni det, jag har fått lugg, jag som aldrig trodde att det skulle funka. För att citera min frisör, " du får väl för fasen jobba lite".
Bara att plocka fram fönhelvetet.. Det funkar rätt bra, det går skapligt snabbt att föna luggen så det ska jag nog stå ut med.
Sen drabbas man ju alltid av en smärre identitetskris när man får ny frilla, det är så skumt att inte känna gen sig i spegeln. Jag har nog inte gjort annat än kollat mig i spegeln hela helgen.
Nu börjar det sjunka in, och jag känner mig rätt hemma i min nya look, även om jag till en början tyckte att jag nog såg lite tantig ut.
Så här blev det...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev jättebra! =)
Tror inte jag skulle ha tålamod att klippa lugg... :P
Ses snart nån gång.
Kram kram

Anonym sa...

jag tycker oxå att det blev fint!