torsdag 5 februari 2009

morgonstund!

Morgonstund har guld i mun...
Min morgon har snarare haft mungiporna fulla med bajs!

Det började med att vi sov liiite för länge så det blev till att stressa ner och skyffla i barnen gröt samtidigt som jag klädde på dom med ena handen och försökte dricka kaffe med den andra.
När jag skulle gå ut och starta bilen (så att den skulle hinna bli varm, jag vet jag är en miljöskurk) så upptäcker jag till min fasa att nycklarna är borta.
Ringer och skäller ut min stackars make och det visar sig att han kanske eventuellt hade nycklarna med sig på jobbet.
I bilen (som min ordentlige make låst) låg Ivars skidor... Och det var skiddag på dagis.
Helvete!
Ringde snabbt mamma som ställde upp som jourhavande taxi till dagis, samtidigt som hon oxå agerade skiuthyrare och koordinator. På vägen hem till oss hämtade hon kusin Adams skidutrustning. Bara att dra på Ivar dubbla raggisar och åka.

När jag kommer hem från dagis och allt löst sig står Marcus på uppfarten, han såg väl inte precis jääteglad ut när jag sa att det löst sig samtidigt som han dragit hem från jobbet.
Men hey, så kan det gå!

Nu har nerverna lagt sig innanför huden igen och hjärtat har lugnat sig en aning (så mycket det nu kan lugna sig efter ett antal koppar kaffe och några snusar för mycket) så nu börjar dagen.

Så kan det gå, när morgonstund har bajs i mungipan....

2 kommentarer:

Anonym sa...

bra start på dagen hörru! Alines temp låg på 40.1 när vi kom hem, hon somnade typ direkt, hoppas den ger med sig till på lördag bara.
Ny blogg har jag iaf nu ifall du vill följa den. Kram från oss!

Anonym sa...

haha... känns som det är lite ni det där :)