fredag 7 maj 2010

crossäsongen har startat...






Var till Amsberg igår och tittade på tre supercoola killar.
Andra åket för i år på crossbanan.
Aron som inte är supervass på crossen än får hålla sig till 4-hjulingen ett tag till, Ivar och Tim åkte varv på varv på varv. Helt outtröttliga.
Till grabbarnas stora lycka hade de stora crosskillarna oxå träning. 3 mycket imponerade killar stod vid sidan och tittade på träningen!
Imorgon får jag hit tre underbara ungar på besök. Ska vara barnvakt åt brors barn och Susannes lilla Ida. Jag är ju "plastfaster" nuförtiden :-)
Dom kommer redan kl 07, så det blir mysfrulle med 5 härliga kids! Man kunde haft det sämre!

3 kommentarer:

Stolt Mamma sa...

Haha jag ska ringa dig i eftermiddag och se om du har samma positiva attitud till att ha 5 söta barn hemma =)
Nejdå, dom är underbara alla våra barn och plastbarn. Vi har haft tur att vi klämt ur oss både söta och goa ungar alla tre PLUS att vi fått en blond liten plastis på köpet! =)

ivaron sa...

Jodu, det var faktiskt jätteroligt! Vi åt amerikanska pannkakor till frulle och sen gick vi och hämtade ett till lilltroll. Nämligen din lilla son! Du skulle sett när vi gick hem, folk måste trott att jag var en lestadianmamma eller nåt :-)6 barn och en hund! Det var fullt ös i trädgården hela förmiddagen. Sen kom Manne och Carro förbi så då blev det ännu fler barn!

linda sa...

erik H, som går med aron, åker ochså cross..vet du vilka tider som dom har öppet i amsberg, och är det speciella "barntider"?

gagneflinda@hotmail.com